file FELD update with Lost Kindred and images

16 Aug 2018 06:22 #90038 by hardyrange
Hello out there,

what am I doing wrong?
I have downloaded and installed the new (?) version, but it does not contain any of the new cards....

"It was a perfect plan - until it had contact with reality"
---
Hardy Range
Playgroup Tradition Compliance Manager

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2018 08:11 #90040 by Snodig

Hello out there,

what am I doing wrong?
I have downloaded and installed the new (?) version, but it does not contain any of the new cards....

Did you just run it out of the box, or did you replace any of the databases?
Does the window say “Lost Kindred” on the title bar?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2018 07:27 #90058 by Sydnelson
Follow the first post tips, after instalation with images, open program, go to FELD menu, Properties and mark the option to show card images.

Fernando Cesar - Sydnelson
LackeyCCG and OCTGN VtES Mantainer


:adv: :camarilla: :vent: :obf: :pro: :tha: :DOM: :PRE: :cap8:
Prince of Rio de Janeiro

Powerbase Rio de Janeiro

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2018 11:50 #90091 by hardyrange

Hello out there,

what am I doing wrong?
I have downloaded and installed the new (?) version, but it does not contain any of the new cards....

Did you just run it out of the box, or did you replace any of the databases?
Does the window say “Lost Kindred” on the title bar?


I unzipped the files (including the pictures), then re-imported the inventory I had created from the old version. Only then did I notice that there are no entries for any of the new cards, neither in the database nor in the inventory.

And yes, it says "Lost Kindred" in the title bar.

"It was a perfect plan - until it had contact with reality"
---
Hardy Range
Playgroup Tradition Compliance Manager

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2018 01:59 #90107 by Sydnelson

Hello out there,

what am I doing wrong?
I have downloaded and installed the new (?) version, but it does not contain any of the new cards....

Did you just run it out of the box, or did you replace any of the databases?
Does the window say “Lost Kindred” on the title bar?


I unzipped the files (including the pictures), then re-imported the inventory I had created from the old version. Only then did I notice that there are no entries for any of the new cards, neither in the database nor in the inventory.

And yes, it says "Lost Kindred" in the title bar.



Try download again and test program before import inventory.

Fernando Cesar - Sydnelson
LackeyCCG and OCTGN VtES Mantainer


:adv: :camarilla: :vent: :obf: :pro: :tha: :DOM: :PRE: :cap8:
Prince of Rio de Janeiro

Powerbase Rio de Janeiro
The following user(s) said Thank You: hardyrange

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2018 07:18 - 19 Aug 2018 10:51 #90110 by hardyrange
Hello Fernando,

thanks for your support here.

I found some extremely strange effects, I am afraid....

Here is what I did:
I created a backup of the inventory of my old FELDB.
I renamed and zipped my old FELDB folder, and then erased the FELDB folder from the Programs folder.
I erased all previous downloads of the new FELDB and Pictures.
I downloaded, just now, fresh versions of the FELDB file, and the Pictures file.
I unzipped the files, and put them into the Programs folder.

Now, the mystery:
When I start the freshly copied "Vampire.exe" application, right in its folder, it opens to show only the old cards, not the new onses.... and it shows my old inventory lists, with all card numbers, although I had not imported these!
By some Auspex trick, the new version of the application seems to have found my old inventory data....

Further experiments show:
When I copy the new FELDB file into a folder NOT called "feldb" in my Programs folder, the new FELDB application starts es expected, and I see the new cards.
When I re-name the exact same folder to "feldb" or "FELDB", the behavious noted above happens: The former version of FELDB starts.
Re-naming again to something other than "feldb" leads to the correct behaviour again.

I am now completelyl confused. :woohoo:
It seems that if (and only if) one had a previous version isntalled, and the folder for the new version under "Programs" is named "feldb", Windows opens the application with some old configuration.....

Best regards,

Hardy

"It was a perfect plan - until it had contact with reality"
---
Hardy Range
Playgroup Tradition Compliance Manager
Last edit: 19 Aug 2018 10:51 by hardyrange.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Moderators: AnkhaKraus
Time to create page: 0.089 seconds
Powered by Kunena Forum